Terugblik bijeenkomst stedenbouwkundig plan

18 juli '23

Op donderdag 13 juli was er een informatiebijeenkomst over Plakse Weide. Tijdens deze druk bezochte avond werd het stedenbouwkundig plan en beeldkwaliteitsplan gepresenteerd. We kijken samen met de gemeente terug op een geslaagde avond. Heb je het gemist of wil je de informatie nog eens bekijken, de presentatie en terugblik vind je in onderstaand bericht.

Tijdens de presentatie zijn ook delen van het concept beeldkwaliteitsplan getoond. Wil je het concept beeldkwaliteitsplan ontvangen dan kun je dit opvragen bij de Gemeente Duiven via [email protected].

Dit betreft dus wel een concept beeldkwaliteitsplan, er kunnen hierin nog zaken gewijzigd worden. Het concept beeldkwaliteitsplan is nog niet vastgesteld door het college en de gemeenteraad. Het definitieve Beeldkwaliteitsplan wordt tegelijkertijd met het bestemmingsplan Plakse Weide ter vaststelling aangeboden aan de gemeenteraad.

image alt

Presentatie van de plannen

Freek Loos van Atelier Loos Van Vliet presenteerde het stedenbouwkundig plan en het concept beeldkwaliteitsplan. Na de presentatie was er ruimte om vragen te stellen aan de ontwikkelaar en de gemeente. Goed om te zien dat in deze voorbereidingsfase van Plakse Weide al zoveel belangstelling is onder de woningzoekenden. De plannen werden dan ook met applaus ontvangen. De presentatie is via onderstaande button te bekijken.

Presentatie Plakse Weide
Blijf op de hoogte Nieuws
Wonen in Duiven Plakse Weide